Lillstugan på Lida Gård i Hölö

 


”Lill-stugan” på Lida Gård, är inte så stor på utsidan

Men välplanerad!  Med sitt läge, med utsikt över Lill-sjön, Sädesfält och betande kor är den en ”lisa” för själen. Närheten till kusten, sevärdheterna i Mariefred, naturreservatet Stendörren, Trosa mm. gör det enkelt att med bil ta sig till utflyktsmål. Att sen Stockholm ligger 35 min. bort är väl ingen nackdel…! Lida Gård har dessutom eget fiskevatten om du vill dra upp en gädda eller abborre, eller ta ett kvällsdopp i en varm skogssjö.

Lills-tugan ligger mitt på gården. Under lågsäsong kan man njuta av djuren på nära håll, under sommaren på avstånd. Det är ca. 500 meter ner till Lill-sjön, som tyvärr inte är badvänlig p.g.a. bottenstrukturen. Men man kan beundra den från den till stugan tillhörande altanen (söderläge) på ca 15 kvm. På altanen finns utemöbel och parasoll. Den har en grind, som förhindrar mindre medborgare (och ev. hundar) från att besöka naturen utan tillsyn…

Här har vi ett litet bildspel som visar inredningen i stugan...

 

 

 

Ingång till Lillstugan via den gröna trädgården

Ingång från den lummiga och gröna trädgården.
 

 

Stugan är vinterbonad och består av två rum.
Totalytan ca 40 kvm.

Den består av: ”Storstuga” (matsalsmöbel, soffhörn, TV och DVD, ett fullt utrustat kök (kyl/frys/spis/micro, kaffebryggare, porslin m.m.). Separat sovrum med en bäddsoffa av mycket god kvalitet, samt en två-våningssäng. Badrum med dusch , WC och tvättmaskin. En stor altan i söderläge, med utsikt över sjö och sädesfält. Utemöbel och solparasoll. Elektrisk grill.

 

 

Lillstugan med den härliga terrassen på Lida Gård i Hölö

Baksidan av vår lill-stuga. Stor härlig terrass där du kan
pusta ut efter dagens alla äventyr.

 

Priser:

Högsäsong (15/5 – 15/9)

3.500 skr/vecka

Lågsäsong:

2.700 skr /vecka

1.800 skr/weekend

750 skr /dygn

 

Husdjur är tillåtna efter överenskommelse.

 

Vacker utsikt från terrassen på Lillstugan, Lida Gård i Hölö

Vacker utsikt från den härliga terrassen!