Dags att gå vidare

Efter att i 15 år haft vår årliga julmarknad har vi bestämt oss för att sätta punkt. Det har varit fantastiskt att år från år bygga upp det som började "i källaren" med 4 utställare och hundratalet lokala besökare, till den stora marknad det utvecklades till. Marknaden 2011 hade väl rekord med 37 utställare och ca 1500 besökare, vilket är ett bra betyg, eftersom den bara varit 1 dag - alltid 2:a lördagen i advent.

Det har varit kolossalt mycket arbete, lika mycket glädje, och en lika stor utmaning att varje år få till det hela efter vårt koncept. Vädret har skiftat från ösregn, snöstorm, bitande kyla och rena vårvädret. Ibland har katastrofen stått runt hörnet, som när det snöade oavbrutet ett dygn innan, Vi visste inte om vi skulle klara att röja bort snön från gården, och om vägarna skulle vara framkomliga så folk över huvud taget skulle kunna ta sej hit. Eller när det regnade 25 m och halva logen stod under vatten.. Men på något sätt funkade det - varje gång.

Det har varit fantastiskt roliga år, och vi är stolta över att ha haft en sådan välrenommerad marknad, att kunnat bidraga till att så många människor kommit och besökt lilla Hölö - men inget varar för evigt.

Ett stort tack till alla som på olika sätt bidragit under åren!!

 

Familjen Rydemark

 

Klicka här för att se pressklipp från tidigare julmarknader